.

Image

Hier vind je links naar organisaties en nieuwsbrieven relevant voor sociaal werkers in ziekenhuizen en bedoeld om je te informeren, inspireren.

L'association francophone des travailleurs sociaux en milieu hospitalier

Hospisoc

Sociaal.Net brengt achtergrond, verhalen en opinie voor sociale professionals. Sociaal.Net is onafhankelijk en wordt aangestuurd door een autonome redactie.

Sociaal.Net

Sociaal werk doe je nooit alleen. Het Vlaams Platform Sterk Sociaal Werk is er om de verbinding tussen sociale professionals te versterken, zodat we samen verder geraken.

Sterk Sociaal Werk

Welkom bij wonen in Vlaanderen, een thuis voor iedereen. Ons overheidsagentschap wil samen met zijn partners kwaliteitsvol, toegankelijk, woonzeker en betaalbaar wonen mogelijk maken voor alle inwoners van Vlaanderen.

Wonen in Vlaanderen

Helder Recht verheldert het recht (juridische ondersteuning op maat van hulpverleners)

Helder Recht

De Directie-generaal Personen met een handicap probeert het dagelijkse leven van personen met een handicap makkelijker te maken. Dat doen we door aanvragen voor de erkenning van een handicap te beoordelen, maar ook door financiële tegemoetkomingen en andere voordelen te bieden. Bovendien staan we steeds klaar voor personen met een handicap en hun naasten met advies op maat en antwoorden.

FOD Sociale zekerheid

Het agentschap integratie en inburgering zet zich in voor een samenleving waar iedereen, ongeacht herkomst of achtergrond, gelijke kansen krijgt. De uitdagingen zijn groot. Denk maar aan de toenemende diversiteit in je gemeente, op de werkvloer in scholen of de groeiende taaldiversiteit. Hoe ga je als organisatie hiermee om? Het agentschap begeleid je hierbij door te zorgen voor een kwaliteitsvol aanbod, op maat en vertrekkend vanuit de praktijk.

Heeft u een nuttige link voor dit overzicht?
Stuur ons deze dan via onderstaand formulier
Graag zien wij hier een korte beschrijving van de website
Verplicht veld
E-mailadres is ongeldig
U dient akkoord te gaan alvorens dit formulier te kunnen versturen.