Bescherming en hulpverlening vanuit een ziekenhuissetting voor kinderen van ouders met middelenafhankelijkheid

Beste collega,

Als sociaal werker in het ziekenhuis geconfronteerd worden met complexe, vaak schrijnende situaties waarin kinderen geboren worden, opgroeien in een context van middelenafhankelijkheid bij de ouders… waar warme zorg en uitdagingen mekaar ontmoeten… Hoe doen we dit? Wat is onze taak als maatschappelijk werker? Tegen welke grenzen lopen we aan? Welke hulpverlening is er voor de ouder en voor het kind?

Gezien de huidige omstandigheden is het helaas nog steeds niet mogelijk om bij een vorming mekaar fysiek te ontmoeten. Een moment waar we met z’n allen ongetwijfeld naar uitkijken.

De studie en vormingsgroep Medisch Maatschappelijk Werk West-Vlaanderen organiseert, met ondersteuning van de Beroepsvereniging Sociaal Werkers Ziekenhuizen, een online vorming op donderdagnamiddag 22/4/21 met als thema: ”Bescherming en hulpverlening vanuit een ziekenhuissetting voor kinderen van ouders met middelenafhankelijkheid”

De vorming is gericht tot sociaal werkers werkzaam op de dienst sociaal werk van een algemeen, universitair, psychiatrisch of revalidatieziekenhuis in de provincie West-Vlaanderen.

Opleiding eigenschappen

Startdatum 22-04-2021
Einddatum 22-04-2021
Registratie Startdatum 19-03-2021
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 31
Sluitingsdatum 21-04-2021
Prijs per persoon Gratis

Helaas volzet