Zorgen voor patiëntennetwerk

 

Beste collega,

Graag nodigen wij jou uit voor het eerste online provinciale vorming Oost-Vlaanderen van de beroepsvereniging sociaal werkers in ziekenhuizen op woensdag 2/6/21.

Als sociaal werkers in ziekenhuizen zijn we een brugfunctie tussen het ziekenhuis en het persoonlijk netwerk van onze patiënten. Door de pandemie werden ons regels opgelegd rond contacten hierdoor kwam deze functie onder druk te staan. Het werd meer dan ooit een zoektocht naar contact met het persoonlijk netwerk van patiënten. Hoe kunnen we deze personen goed ondersteunen? Hoe kunnen we hen informeren zonder ons beroepsgeheim te moeten verbreken? Hoe kunnen we aanwezig zijn/ondersteunen zonder de fysieke aanwezigheid?

Kim Steeman, Directeur Familieplatform geestelijke gezondheidszorg vzw zal tijdens deze vorming stil staan bij de ondersteuning van het persoonlijke netwerk en de bijkomende uitdagingen die de pandemie hierbij brengt.

De vorming is gericht tot sociaal werkers werkzaam op de dienst sociaal werk van een algemeen, universitair, psychiatrisch of revalidatieziekenhuis in de provincie Oost-Vlaanderen.

Opleiding eigenschappen

Startdatum 02-06-2021
Einddatum 02-06-2021
Registratie Startdatum 19-04-2021
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 19
Sluitingsdatum 26-05-2021
Prijs per persoon Gratis